kolmapäev, 21. veebruar 2024

3. päev Kouvolas

Hommik hakkas tempokalt. Kohustused sundisid jalule juba kell 7.30. Vaja oli vaaritada päeva kõige olulisem toidukord - hommikusöök. Selle elutähtsa töö eest said vastutada Mina (Robin), Rasmus ja Katarina ning Heini. Tüdrukud panid valmis võileivamaterjali ja meie tegime esmakordselt putru kahekümnele. 

Kui hommikusöök sai söödud läksime kõik koos mõnusale metsamatkale lähedal asuva jõe äärde. Jalutuskäiku tehes pandi meid paaridesse eestlane-soomlane. Pidime leidma kümmekond loodusteemalist sõna ning üritasime käigupealt võimlemisharjutusi teha.

Pärast tunni ajast seltsimist emake looduses  asus tööle lõunasöögi tiim. Samal ajal mängisime soomlastega seltskonnamänge. 

Hiljem läksime Kouvola kooli spordipäeva raames kelgutama. Küngas oli uhke ja lõbu jätkus kauaks. Kõvemateks kelgulõvideks ostusid aga hoopiski õpetajad (eriti Kai).

Lasime üheskoos mäest alla ka teiste õpilasvahetuses osalevate Poola ja Hispaania vahetusõpilastega. Samuti täiendas Robin enda teadmiste laegast sõnaga ‘tottakai’ ja ‘auhti’. 

Künkalt tagasi jõudnud, asusime sööma salatit, makkaraa ja Karjala piirakatta.

Seejärel ootas meid jälle saun ja jääauk, mille vahepeal nautisime gurmeetoitu (pasta bolognese). Pidusöök toimus hea tuju ja itaalia laulude saatel.

Jääme ootama homseid sisukaid ülesandeid ja  hommikusööki, milleks on õhkõrn omlett. 

Terveisin

Kirke Stiina ja Robin

21.02.24