laupäev, 6. aprill 2024

CLIL-koolitust Ateenas - kaos kojulennul (Kati ja Karola)

 Ateena kursus oli suurepärane!

Õpetaja oli suurepärane!


Kojulend oli KAOS ja sellest saab terve blogipostituse kirjutada.

Juba ette oli teada võimalus, et läheb kiireks, sest kahe lennu vahel Pariisis (Ateena-Pariis, Pariis-Tallinn) oli 1h ainult. Uurisime ka ette, et mis terminalidest ja selgus, et siin on neid 5tk umbes, meil oli vaja jõuda 2 terminali nö eemale.

Ateenast väljuv lend jäi hiljaks 45 minutit.

Lennuga võeti tagasi u 20minutit, lennu ajal tõsteti meid ettepoole, et saaksime hakata jooksma kui uksed lahti lähevad.

Jõudsime Ateenasse 18.20, lend läks 18.45. Jooksime, saime terminalide vahel sõitvale bussile, kus bussijuht tegi kõne otsesele ülemusele, et kas või jätta terminal 1 vahele, et sõita meie pärast otse terminali 2. See õnnestus!

Kui jõudsime terminali 2, pidime minema passikontrollist, korduvalt küsisime, jooksime, jooksime tagasi, vaatasime silte jne ja lõpuks suunati meid välja ja seal tegimegi vea. Nii kui välja "exit" ustest läksime ja saime aru, et peame uuuuuuuesti tulema kontrollist läbi ja sisse, siis ei jõua. Kuigi küsisime kogu aeg abi, jälgisime silte, tabloosid, meil on ju kogemusi, ikkagi läksime valesti.

Kui nüüd jälle turvakontrolli läksime, surusime ennast ka "priority" järjekorda ja jooksime  ja JÕUDSIME väravasse, kus oli kirjas "last call", ei lastud meid enam sisse. Lennuk oli veel ukse juures. Midagi pole teha, Uksed on kinni ja boarding on lõpetatud.

Ootasime, äkki veel, äkki jne. Väravast helistati igale poole, aga ei.

Suunati meid nüüd pagasit otsima, mida me ei leinud.

Edasi suunati meid algterminali, et läheksime teeksime nõude ja saaksime uue lennu broneerida.

Liikusime Air France infolauda, ootasime u 1h15min, aga siis tuli välja, et vale koht. Suunati edasi checki-ini laudade juurde.Ootasime, saime jaole, vale koht. Kutsuti ülemus, suunati teise checki-ini ootasime, meie kord. Kokku läks seal u 1,5h, sest keegi midagi täpselt ei tea. Lõpuks saime lennu valitud, õhtused söögikupongid (kõik kohad olid kinni, ainult McDonald´sisse saime) ja hakkasime taksot lennujaama hotelli otsima. Leidsime takso, näitasime meile antud hotelli voucherit ja sõitsime. Jõudsime hotelli, ootasime terve järjekorra ära, et ennast sisse registreerida - vale hotell. Telliti uus takso, sõitsime järgmisesse hotelli. Kell oli selle aja peale u kesköö peaaegu juba.

Hommik algas kl 5.45 hommikusöögiga, jälle lennujaama, uus registreerimine, otsime pagasit.


Hetkel sõidame Riia kaudu Tallinna, aga kuna Riia-Tallinn lennu ooteaeg on 7,5h, siis kutsusime mehed Riiga vastu, et koju kiiremini jõuda.


Pagas.....pole teada kus on. Otsime edasi.