reede, 9. august 2024

Game Based Learning - 5. päev (Aive ja Laura)

 

Neljapäeval, 8. augustil toimus koolituse eelviimane ehk 5. päev. Täna keskendusime mängude testimisele ja tagasiside andmisele. Kõik koolitusel osalejad esitlesid teistele nädala jooksul loodud mänge, millele kaaslased tagasisidet andsid. Näiteks tuntud kirjandusteose "Faust" kohta loodi detektiivimäng.

Tagasisidest rääkimisel rõhutas koolitaja, et positiivne tagasisidestamine annab parema tulemuse ehk innustab õpilast tegutsema. Saime seda ka ise katsetada. Esmalt joonistati inimene negatiivse tagasiside saatel, mille kohta joonistaja hiljem ütles, et see pärssis tema tegevust. Teisel korral joonistati maja positiivse tagasiside ja konstruktiivse kriitika saatel - joonistaja oli positiivselt meelestatud ning see innustas teda veel rohkem pingutama.


Õhtul linnas jalutades kõndisime mööda ajalooliselt olulisest hoonest - Höfði House. Selles majas kohtusid 1986. aastal Mihhail Gorbatšov ja Ronald Reagan. Samuti just selles majas tunnustas 1991. aasta augustikuus Island Balti riikide iseseisvust.