neljapäev, 19. oktoober 2023

Develop your First Self-Paced Online Course - 4. reisipäev, Kolmapäev , 3. koolituspäev

 

Kõik meie päevad on klassiruumis algavad kell 8 ja lõppevad kell 13.00. See aeg on tihedalt kasutatud ja kohvipause tehakse jooksvalt. Korraks on keset 5. tundi kestvat päeva üks jalasituruspaus. Kohvi, teed või vett saime võtta kõrval olevast ruumist. Me võtsime Eestist kaasa komme ja neid jagasime kõgiga koolituse kõrvale. 

Kolmapäev oli pisut teisiti planeeritud. Päev algas tavapärasel ajal, lõppes aga muuseumi külastuse võrra hiljem. 

Päev algas ühise külastusega muuseumisse  Kurá Hulanda, mis oli meie kooliga samas kvartalis. Tegemist oli siis saare ajalooga. Curacao on üks saartest, kuhu toodi orjad ja kust neid siis laiali jagati. 


















Muuseum asus kohe meie koolituse toimumise tillukese kvartali servas, 3 minuti kaugusel klassist Pärast külastust suundusime kohe oma klassiruumi ja jätkus koolipäev. See päeva oli ajaliselt pikem kui ülejäänud päevad.  Selle päeva teemad olid järgmised:

Day 3 – Create video clips & formative and summative assessment Create video clips 

• How to create video clips for your online courses; 

• Recording and screen casting; 

• Activity: Create a short video clip and upload it on Moodle. 

 Formative and summative assessment in online learning 

• What, why, and how to ask; 

• Online quizzes as a (self-)assessment tool; 

• Activity: Create your online assessment and upload it on Moodle. 

Kahjuks meie arvutid, mis Eestis kenasti Moodlega ühilduvad, seal Moodlet ei avanud.  See oli üks tehniline viperus, millega ei osanud arvestada. Ülejäänud asjad saime kenasti kaasa teha.


Pärast koolipäeva on taas aega saarega tutvumiseks. Kuigi kolmapäevane aeg jäi lühemaks ja seepärast oli valget aega, kui saarel ringi vaadata ka vähem.  Rannad on saare lõunapoolses servas. Põhja pool ei ole võimalik vette minna, kallas on kõrge ja kaljune. Kui liiklus on tavaline, on võimalik umges tunniga ühest saare otsast teise sõita. 

Sageli on kiirus madal, teed on siis enamasti auklikud