reede, 5. aprill 2024

CLIL-koolitust Ateenas - viies õppepäev (Kati ja Karola)

 Oleme teel tagasi Kreekast, Ateenast, Erasmus+ koolituselt "Hands-on CLIL: Digital Storytelling through Multiple Intelligences - Apps for Scaffolding your teaching Pathways"

Koolitus oli väga inspireeriv, meie koolitaja Petros oli aineõpetaja, kes avas LAK-õppe teemasid läbi oma vaatenurga. Kogu viiepäevalise koolituse ajal saime ise luua oma õpitee, valides nii teemade läbimise järjekorra, koha (raamatukogu, linnatuur) kui ka aja. Boonuseks oli ka tunnikülastus. Meie teame täpselt, kui motiveeriv on õppida ise oma õppimist juhtides!

Saime sellelt koolitustel KÕIK, mida hing ei osanud tegelikult oodata: inspiratsiooni, väga palju uusi ideid ja mõtteid, teoreetilisi teadmisi ja vaatenurki, väga motiveeriva õpetaja Petros P Georgiakakis 🙏, elamusi kohalikust kreeka kultuuri, kliimast (siin ON 27 kraadi sooja) ja rahvusköögist, professionaalselt kui ka ainealast toestamist, uusi digivahendeid ja värskemaid alustalasid, millest alustada LAK-õppes. Käed külge läbi digimaailma ongi ükspeamisi vastuseid kõikidele LAK-ainelistele küsimustele!

Oleme tänulikud, et sattusime siia, kus oleme nii õpetajatena, koolitajatena kui ka kolleegina inspireerunud ja uued ideed sünnivad alati siis kui on viljakas pinnas....
@opetajakati
@opetajakarola