esmaspäev, 5. august 2024

Game Based Learning - 2. päev (Aive ja Laura)

Esmaspäeval, 5. augustil sai alguse töine koolitusnädal Reykjavikis. Täna tutvusime mängude loomise teoreetilise poolega. Mängudest rääkisime peamiselt kolmest kategooriast - lauamängudest, rollimängudest ja questing-ust. Questing tähendab mänge nagu maastikumäng ja aardejaht.

Grupitööna viidi meiega läbi erinevaid mänge, mida on võimalik kasutada nii laste kui ka täiskasvanute seltskonnas. Peale teooriaosa ning mängimist saime ülesandeks luua oma õppeainetest ja õpilastest lähtuvalt õppemäng. Nädala jooksul arendame oma mänge edasi, et neljapäeval need ühiselt grupis proovile panna.





Vaade ühelt järve poolelt teisele.


Pärastlõunal kõndisime giidi saatel Reykjaviki linnas ringi, nautides peamisi vaatamisväärsusi. Kahe tunni jooksul nägime vanasadamat, parlamendihoonet, ülikoolilinnakut, kõrgeimat kirikut ning taas vikerkaare värvides tänavat. 

Linnatuuri käigus saime näiteks teada, et Islandi parlamendis on 63 liiget. Veel ka seda, et õhtuti enne magamaminekut meeldib kohalikkele käia ujumas ning peale seda jäätist söömas (ka talvel!).



Hallgrimskirkja ja Leif Eriksson, esimene eurooplane Põhja-Ameerikas.