pühapäev, 4. august 2024

Game Based Learning - Saabumine Islandile ja 1. päev (Aive ja Laura)

Tervitused Reykjavikist, Islandilt!

Meie teekond sai alguse 3. augusti varahommikul. Esimene lend viis meid Tallinnast Riiga. Riiast istusime Reykjaviki lennule, mis kestis 4 tundi.

Peaaegu kohal.

10 kilomeetri kõrgusel õhus oli koguni -53°C külma, lennuki maksimum kiirus oli 885 km/h. Kogu lennureisi pikkus oli ligi 3000 km. 

Keflaviki lennujaam võttis meid vastu õhupallide ja +11°C tervitusega.


Keflaviki lennujaamast Reykjaviki jõudmiseks sõitsime bussidega nr 55 ja nr 1. Bussipileti hind oli kohalikus väärtuses 2400 krooni ehk ligikaudu 16 eurot. Pileti sai osta bussist seest ning see kehtis 2 tundi.

Ärkamisest hotelli jõudmiseni kulus ainult 12 tundi. 12 tunni jooksul jõudsime Euraasia laama keskelt Põhja-Ameerika laama äärde.

Hotellis saime üllatuse osaliseks - kraanist tulev termaalvesi võib olla koguni 80 kraadi kuum!


Järgmisel hommikul ärkasime Eesti aja järgi kell 10, Islandi aja järgi kell 7. Päev nägi ette linna avastamist ning õhtul sissejuhatust koolitusprogrammi Game Based Learning ehk õppimine läbi mängu.


Kohalikud tuletornid on kollast värvi ja madalad.

 

Sun Voyageri skulptuur.

 

Islandil on vikerkaar taeva asemel maas.

1. päeva õhtul toimus koolitusel osalejatega tutvumine. Osalejaid on nii Poolast, Saksamaalt, Austriast ning muidugi ka Eestist. 

Meie koolitusprogramm näeb ette, et osalejad loovad endale õppemängu, mida saab efektiivselt õppetunnis kasutada ning mis ka õpilastele meeldiks. Koolitusnädala jooksul saame nii teoreetilisi kui ka praktilisi teadmisi õppemängudest.

Ootame põnevusega algavat nädalat!