pühapäev, 31. märts 2024

CLIL-koolitus Ateenas - päev "saabumine" (Kati ja Karola)

 Εδώ είμαστε ehk "siin me oleme"💙

Oleme õnnelikult jõudnud Ateenasse, Kreekasse, meie valitud koolitusele lõimitud aine- ja keeleõppest. Ametlikult on koolituse pealkiri: "Hands-on CLIL: Digital Storytelling through Multiple Intelligences - Apps for Scaffolding your teaching Pathways" ja loomulikult on see ülioluline teema meile kui keeleõpetajatele ja ka koolitajatele.

Jõudsime suhteliselt hästi +24kraadisesse kevadesse, kui välja arvata tohutu jooksmine kahe lennu vahel sh terminalide vahetus jne, milleks oli aega 20 minutit ja olime valmis kõigeks 🏃😰. Jõudsime, lõõtsutasime, proovisime pulsi jälle paika saada ja lend Münchenist Ateenasse võib öelda, et läks korda!😊 Lennu ajal panime paika ühe materjali sisu, uue õppematerjali paketi, seega oleme produktiivsed:).

Bussis


Õhtul võitsime vabalt - vaatasime üle hotelli, natuke jalutasime ja homseks oleme valmis. Meie koolitaja Petros alustab homset hommikut jäämurdjana kreeka toiduga, mis ju alati sulatab südamed:). Üks koolituspäev on ka muuseumis, mille liikmeks me ennast tegime, see oleme elevil, sest näeme, et õppetegevused toetavad sisu, milleks me siin oleme. LÕIMIMISEKS!



Meie moto on tänane leid linnapealt...💗



Καληνυχτα...."Head ööd"...